fbpx
Klumme

Tinder … jeg bliver så træt

By 25. april 2019 2 Comments

Tænker du Tinder, fordi du er kørt sur i dit parforhold, og drømmer du om et forår ved datingbuffeten? Læs det her, inden du søger om skilsmisse. Er du single med årskort til Tinderland, så genkender du måske dig selv? – på den ene eller den anden måde.

Fem års jubilæum som single. Det kan jeg fejre i denne måned. Og jeg har mere end én gang fået den vanvittige idé, at Tinder ville gøre mig til ikke-single. Som du allerede har fået at vide, så er det ikke tilfældet.

”Jeg kan altså ikke forstå, at du stadig er alene, Charlotte. Der er da masser af søde mænd derude. Tror du ikke, at du er lidt for kræsen?”.

Hvis jeg havde en krone for hver gang, jeg har hørt den sætning …

Ingen kemi og non-dates

Jeg indrømmer gerne, at både mine ører og mine øjne skal tiltrækkes for, at jeg kan foretage en følelsesmæssig investering. Er det at være kræsen?

Det er blevet til en del dates i løbet af de 1.825 dage, der er gået, siden sidste parforhold røg i vasken. Hvis du aldrig har prøvet at være en fisk i datingsøen, så kan jeg fra den rapportere, at Tinder dating er et game, der med mellemrum suger dig for energi.

Der er alle de dates, der er hyggelige, men hvor kemipengene bare ikke passer. Tak for kaffe, men nej tak til mere latte.

Så er der glem-det-non-dates. Et match, der virker spændende. Fakta udveksles: Hvor høj er du? Hvad vejer du? Har du børn? … og så i besked nr. tre: Har du nogensiden prøvet urinsex?

Øeh, vi kender ikke hinanden, så den samtale er – i min verden – langt over grænsen og helt hen i hegnet. Ellers tak – ingen kaffe … ble’ der sagt.

Houdini dates

Og så er der det, jeg betegner som en Houdini-date. En date, der er på tegnebrættet, men hvor vedkommende, du skriver med, pludselig forsvinder og – rigtig gættet – daten går op i røg.

Det kaldes ghosting.

Det ene øjeblik er personen der. Det næste øjeblik er personen væk. Uden forudgående varsel ala ’Jeg har fået kolde fødder’. Simpelthen bare forsvundet fra Tinder-jordens overflade.

Så står du så dér med alle talenterne og ligner et spørgsmålstegn. Overvejer, om du har skrevet noget forkert. Og næ, det har du sikkert ikke. Personen i den anden ende trak bare stikket.

Bevares. Man kender ikke hinanden, så der er ikke kommet de store følelser i klemme. Til gengæld er der masser af det her: mangel på respekt.

Man vender da heller ikke ryggen til den anden midt i en samtale i den virkelige verden for så bare at skride, vel? Oplever du det i dit parforhold? Så’ det måske derfor, du har lyst til at tjekke ud? Nå, det er bare gætværk fra min side.

Ku’ vi blive enige om, at vi siger tingene, som de er? Viser hinanden den respekt. Lige meget om vi kender hinanden eller ej.

 

Hvilke erfaringer har du med Tinder eller anden online dating? Smid en kommentar.

2 Comments

 • Markus siger:

  Bliver sjældent matchet med, og det er endnu ikke lykkedes mig at få svar på besked nummer to. Så det ender altid med at jeg sletter app’en efter en uge på grund af min manglende succes. Jeg tror rigtig mange mænd har det på den måde, at datingapps føles som prinsessen i Klods-Hans. Kvinderne svømmer i bejlere og dickpicks, hvilket gør dem passive, og dermed forstærker det eksisterende kønsroller. Så hvis man ikke er så god til at skrive først, så bliver man næppe bemærket i strømmen af fisk. Jeg kan tælle de gange jeg har været inviteret ud af en kvinde på en hånd, og jeg er 30 år gammel.

  • LIND siger:

   1000 tak for din kommentar (jeg beklager, at du først får respons nu). Fedt at høre fra mande-dammen 🙂

   Det lyder, som om vi oplever det samme – bare fra hver sin side af “bordet”. Ikke at få svar er det, der giver mig spat. Det’ mangel på respekt. ER det virkelig sådan, at kvinder svømmer i bejlere og dickpicks? Hvis ja, så er det stadig ikke en gyldig grund til ikke at svare på en besked.
   Jeg har også for slettet app’en (igen igen). Denne gang (satser jeg på, at det er) for good. Det’ for opslidende at plaske rundt i Tinder-søen. Måske den virkelig verden e r stedet at møde hinanden?

Leave a Reply