Da jeg så døden i øjnene, fandt jeg modet til at leve

Jeg er her for at inspirere dig til at gøre det samme … altså finde modet til at leve. Med fuld power og uden at være begrænset af frygten for, hvad andre tænker.

Du har nemlig heller ikke lyst til at blive ved at gå med fornemmelsen af, at du kun lever halvt. Har jeg ret?

Min inspiration til dig kommer i en form, jeg hidtil har kategoriseret som “det kan man da ikke”. Men hvem bestemmer egentlig det? Jeg har fået n o k af den måde at være i verden på. Hva’ med dig? Jeg har levet efter andres regler i 1000 år.

Det er s.l.u.t. Nu!

Jeg ville være næsten tandløs, hvis jeg havde fået trukket en tand ud for hver gang, jeg er blevet sendt til tælling i løbet af året.                                                                                                                                                                                                                    Charlotte Lind

 

❌Du kommer ikke til at opleve et almindeligt foredrag. Det’ nemlig slet ikke et foredrag, jeg inviterer dig til.
❌Du får ikke fem tips til, hvordan du finder modet til at leve for fuld skrue.
❌Du får ikke alenlange teoretiske forklaringer.
❌Du får ikke stoppet et 4 måneders forløb ned i halsen, inden vi skilles.

✔ Du får til gengæld noget at tænke over. En hel masse, faktisk.
✔ Du får lyst til selv at sprænge rammerne for, hvad der er muligt for dig.
✔ Du får serveret ægte levet liv – råt for usødet.
✔ Du får en meget personlig og ærlig livsfortælling om, hvordan en ulige kamp med bunkevis af store personlige udfordringer og et dødsfald fik mig til at ændre min måde at være i verden på. Fik mig til at give fanden i regler, algoritmer, plejer og bliver nødt til.

Når jeg kan, kan du også. Ændre dit liv.

Det er min påstand, at du, efter at have hørt min historie, går hjem og kigger dig selv i spejlet. Tager en beslutning om at ændre dit liv.

Nej, det er løgn.

Jeg tror faktisk, du begynder at revidere dit liv og lægge nye planer for, hvordan du vil leve dit liv, allerede imens du hører min historie.

Pt. er jeg sygemeldt efter et forbandet hårdt 2019. Jeg ville være næsten tandløs, hvis jeg havde fået trukket en tand ud for hver gang, jeg er blevet sendt til tælling i løbet af året.

Jeg har dog alle mine tænder endnu. Jeg har nemlig valgt at lade udfordringer vise mig vej til et mere givende og tilfredsstillende liv frem for at lade dem sende mig til tælling.

Der er derfor, jeg véd, at jeg kan inspirere dig til at finde modet til at ændre dit liv, så du endelig lever det fuldt ud – uden at bekymre dig om, hvad andre tænker eller om hovedløse regler for, hvordan du gør ting “rigtigt”.

Jeg GLÆDER mig til at se dig, når jeg fra foråret 2020 drager ud i landet med min personlige og hudløst ærlige fortælling om livet, døden og den lille bindestreg mellem de to yderpunkter.

Kærlig hilsen
Charlotte

Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du vil have besked, når jeg begynder at drysse mit inspirationsstøv ud over Danmark.

Foto: Annette Paludan, Rock Your Soul.